Landningssida by Phoenix

Hyr en webbplats byggd för att generera fler kunder till dig och som är designad för att synas högt upp på Google till en fast månadskostnad inkl allt!

Din landningssida för säker tillväxt lokalt

Vi bygger webbsidan från grunden och levererar en helt färdig och unik produkt, inte bara till dig som hyr av oss på Phoenix, utan till alla de potentiella kunder som är i behov av din tjänst. Med vår hjälp blir dagens digitala värld något som jobbar åt dig för att du ska få fler kunder och uppdrag till din verksamhet.

Leadsgenerering

Vi gör en undersökning av din bransch och hur din lokala marknad ser ut, där vi tar reda på den information som krävs för att optimera din synlighet i den digitala världen vi alla idag är en del av och använder oss av dagligen. Genom vår efterforskning ser vi till att du, din verksamhet och ditt företag förblir konkurrenskraftigt och högt värderat i den digitala världen.

Genom detta generas nya kunder kontinuerligt i en allt växande marknad, där vi styr in dessa kunder exklusivt till dig!

Landningssida

Vi bygger upp landningssidan och uppdaterar den enligt gällande sökalgoritmer som genererar naturlig trafik till den landningssida som du hyr av oss. Därtill anpassar vi den content som finns tillgänglig på sidan för att öka konvertering av trafik till kunder för din verksamhet. Detta är inget som du behöver sätta dig in i, vi sköter det åt dig helt och hållet.

Resultaten ser du sedan i de leads som genereras av landningssidan, och som erbjuds exklusivt till dig som hyr sidan av oss.

Affärssystem

Vi lanserar landningssidan med dina logotyper och ditt företagsnamn, och genom vårt arbete blir denna landningssida en plattform som kontinuerligt genererar nya och återkommande kunder till dig.

Genom denna portal sköter vi om denna del av din verksamhets digitala närvaro så att du kan sköta uppdragen du får av dina nya kunder och ta betalt, och därtill får du tillgång till ett flertal andra fördelar som avlastar dig i din administration och som underlättar för din verksamhet.

ROT & GRÖN TEKNIK

Hanterar kunder med ROT & Grön teknik

Engineering Teams - Techcloud X Webflow Template

1. Du bokar in uppdraget i systemet

Efter att du har bokat in kunden i systemet kommer det att skickas ut information kring ROT och grön teknik där kunden fyller in nödvändig information som du behöver inför fakturering.

Marketing Teams - Techcloud X Webflow Template

2. Kunden svarar med uppgifter till vårt system

Efter att kunden har fyllt i formuläret, kommer det att skickas in till systemet i kundprofilen med personuppgifter och fastighetsuppgifter samt om avdraget ska delas med någon i deras hushåll.

Design Teams - Techcloud X Webflow Template

ROT & Grön teknik

Om din kund vill dra nytta av avdragen från ROT eller grön teknik, kommer de automatiskt få ett formulär de fyller i efter att du bokat in uppdraget hos dem. Därefter får din kund fylla i sina personuppgifter och fastighetsuppgifter samt om avdraget ska delas med någon i deras hushåll.

Denna information finns tillgänglig för dig i vårt system för att underlätta inför fakturering.

Phoenix Company loggo

Fast månadskostnad inkl. allt!

Genom att hyra en landningssida av oss på Phoenix får du ett paketerbjudande som täcker alla de tjänster som vi erbjuder dig utöver själva landningssidan. Du vet alltid vad kostnaden är och ta det med i dina beräkningar varje månad. Vi sköter allt underhåll av den landningssida vi bygger upp åt dig och sköter annonsering för att öka den synlighet som vi redan byggt upp åt dig och ditt företag.

Genom vårt system som hjälper dig hantera leads, uppdrag och kunder får du dessutom exakt information om det värde som landningssidan generar åt dig, till en fast kostnad varje månad. Och vill du veta mer om vad du får tillgång till genom detta erbjudande, läs mer genom att klicka nedan.

Kontakta oss

SAMARBETSPARTNERS

Salesforce
PHX Elteknik

PHX Elteknik

Google
Zapier
Fortnox
Telenor
Clicksend
Facebook
Google
Fortnox
Microsoft
Easee
Rexel
Microsoft
Sweal
Easee
Google Ads
Fortnox
Mailjet
Salesforce
Google
Zapier
Google Ads
Rexel
STATISTIK

Du får specifik och tydlig statistik

Engineering Teams - Techcloud X Webflow Template

Ta över lokala området i din bransch med Landningssida by Phoenix

Med vårt system får du tydligt se hur många möjliga slutkunder och planerade uppdrag som generas till dig av oss, för att du ska kunna planera ditt företags utveckling och dess tillväxt. Vi kan även skapa fler landningssidor i lokala orter för att generera ännu fler kunder till dig.

Våra tjänst förenklar, förtydligar och gör din kundhantering smidigare. Med smarta arbetsflöden & automationer kan du lägga mer tid på faktiska kunder och mindre tid på administration. Låt vårt system förenkla din vardag som företagare, så att du kan lägga ditt fokus på det syfte du startade ditt företag till att uppfylla.

Marketing Teams - Techcloud X Webflow Template

Alltid tillgång till historisk data

Du kan i vårt system se exakt hur mycket vår tjänst har genererat i intäkter till dig och ditt företag över tid & trenderna som indikerar utvecklingen av ditt företags intäkter genom oss.

Design Teams - Techcloud X Webflow Template

Tydlig statistik

Med vårt system får du tydligt se hur många möjliga slutkunder och planerade uppdrag som generas till dig av oss, för att du ska kunna planera ditt företags utveckling och dess tillväxt. Men även vad en kund har genererat i arbetstimmar, kostnader samt ev. material.

Allting för att göra det tydligt och påtagligt för dig med full insyn och översikt i hur våra tjänster hjälpt ditt företag att växa och samtidigt att automatiskt ta hand om dina kunder.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Koppla ihop, automatisera din landningssida eller hjälp med företaget?

Koppla ihop vårt system mot din Fortnox för att effektivera ekonomihanteringen av alla avslutade uppdrag. Vi bygger även säkra e-postmiljöer i Microsoft för dig och dina anställda med program som Teams, Word, Excel, Onedrive mm.

Automationer

Automationer

Skräddarsydda automationer som förenklar ditt företagande & ger dig möjlighet att automatisera ditt arbete i över 5 000 program

Integration

Integrationer

Så fort du gör något i vårt system blir det då tillgängligt för dig i alla andra system som du behöver det i tex Fortnox, Excel, Mailchimp och 5000 andra program

SEO

Microsoft 365

Få tillgång till hela Office paketet, med konfigurerad e-post genom Outlook, Microsoft Teams för online möten med dina anställda.

affärsutveckling

Affärsutveckling

Alla företag behöver utvecklas och förändras för att nå långsiktig framgång. Besluten är många och frågeställningarna ännu fler

marknads

Marknadsstrategi

Övergripande plan för hur företaget ska bearbeta marknaden. Den knyter an till företagets strategiska plan för att generera leads

digital marknadsföring

Digital marknadsföring

Vi bygger och förvaltar ditt varumärke med mål om att generera nya och behålla återkommande kunder med en eller flera utav våra tjänster

Redo att ta nästa steg och utveckla ditt företag?

<10.000
Förfrågningar

Till våra kunder och samarbetspartners sedan vi startade Phoenix

+50msek
Värde till våra kunder

Omsättning vi har genererat till nystartade och etablerade företag

+100
Landningssidor

Vi erbjuder landningssidor i hela Sverige och i alla branscher

<5000
Nöjda kunder

Vi ser till att hålla dina slutkunder nöjda med hjälp av våra tjänster