Microsoft 365 ej klar

Genom oss får du tillgång till hela Microsofts 365 Suite, med alla tjänster och program konfigurerade och uppsatta åt dig och ditt företag av oss.

Funktioner

Du får verktyg att organisera ert arbete

Engineering Teams - Techcloud X Webflow Template

Kommunikation

Genom Teams får ditt företag en fullt krypterad chatt-, videosamtals- och videokonferenstjänst, där du inte bara kan kommunicera med dina kollegor utan även med oss när det gäller saker som är av vikt för dig och din verksamhet.

Marketing Teams - Techcloud X Webflow Template

Planering

Organisera arbetet med hjälp av Microsoft Planner, så alla har översikt gällande vad varje person gör, behöver ha gjort och det de har utfört. Du kan enkelt skapa uppgifter åt dina medarbetare och delegera dem där personen får en notis om att de tilldelats uppgiften.

Design Teams - Techcloud X Webflow Template

Anteckningar

Ta anteckningar och infoga foton, skärmbilder eller andra relevanta data som ni kan uppdatera och fylla ut vart ni än är, på möten, hos kunder, eller på kontoret. När något behöver sammanfattas och delas går det fort med OneNote.

Phoenix Company loggo

Du betalar enbart för förfrågningar som blir kunder! Hur är det möjligt, inga fasta kostnader?

Nej! Så här fungerar det: När du har godkänt en av dina slutkunders förfrågan och tagit dig an uppdraget du fått genom oss i vårt system kommer vi debitera dig en förmedlingsavgift, oavsett hur stort eller omfattande uppdraget är för dig. Du betalar alltså oss enbart för de uppdrag vi genererar åt dig, som du godkänner och dessutom är det alltid till en standardavgift som du kan se, oavsett hur mycket du får ta betalt av din slutkund.

Vårt system räknar ut hur mycket du debiterar varje kund som vi har förmedlat till dig baserat på arbetstimmar, kostnad och ev. material. Detta hittar du sedan presenterat tydligt i vår portal där systemet låter dig se klart och tydligt vad resultatet är för dig som samarbetspartner med oss på Phoenix.  

Kontakta oss

SAMARBETSPARTNERS

Salesforce
PHX Elteknik

PHX Elteknik

Google
Zapier
Fortnox
Telenor
Clicksend
Facebook
Google
Fortnox
Microsoft
Easee
Rexel
Microsoft
Sweal
Easee
Google Ads
Fortnox
Mailjet
Salesforce
Google
Zapier
Google Ads
Rexel
Microsoft 365 by phoenix

Vad mer kan detta erbjuda dig och ditt företag

Engineering Teams - Techcloud X Webflow Template

Produktivitet

Du får även tillgång till Microsoft Word och Excel för att skriva rapporter eller skapa kalkylblad, program som du säkerligen redan använder eller har använt. Men nu tillgängligt även via din surfplatta, din mobil, eller genom en webbläsare genom Microsoft 365. Kort sagt kan du skriva, redigera, spara, eller dela alla dokument var du än är.

Marketing Teams - Techcloud X Webflow Template

Lagring

Tillgång till Microsofts molnlagringstjänst OneDrive, som låter ditt företag hålla all information ni behöver internt, lagrad krypterat och säkert i molnet, och därför tillgängligt för hela din verksamhet alla tider på dygnet, vart ni än befinner er. Givetvis finns det här utrymme att lagra foton, videor, ljudinspelningar, mötesprotokoll, rutiner, eller offerter mm.

Design Teams - Techcloud X Webflow Template

Mailkorg

Med hjälp av Microsoft Outlook kan du få en krypterad mailklient som låter dig ta emot alla dina mail på ett och samma ställe, där även notiser och meddelanden från till exempel Microsoft Teams, OneNote och Planner samlas åt dig. Vi hjälper dig att sätta upp och samla dina mailkorgar, organiserat och klart så att du alltid har koll genom en enda mailklient.

Redo att ta nästa steg och utveckla ditt företag?

<10.000
Förfrågningar

Till våra kunder och samarbetspartners sedan vi startade Phoenix

+50msek
Värde till våra kunder

Omsättning vi har genererat till nystartade och etablerade företag

+100
Landningssidor

Vi erbjuder landningssidor i hela Sverige och i alla branscher

<5000
Nöjda kunder

Vi ser till att hålla dina slutkunder nöjda med hjälp av våra tjänster