Svarstjänst

Genom oss får du tillgång till en professionell och förstklassig svarstjänst som sköts av våra telefonister.  

Funktioner

Du får en helhetslösning för kundkontakter

Engineering Teams - Techcloud X Webflow Template

Avlastning

Du får avlastning från kundsamtal och får sedan registrerade uppdrag i vårt system med information om vad kunden önskar, som du sedan kan följa upp på och planera in tillsammans med kunden när du har tid för det.

Marketing Teams - Techcloud X Webflow Template

Tillgänglighet

Dessa telefonister svarar åt dig och ditt företag under vardagar mellan 7 och 18, tar emot information samt förfrågningar av potentiella kunder och sammanfattar informationen åt dig så att du sedan kan följa upp när det passar dig.

Design Teams - Techcloud X Webflow Template

Bemötande

Glada och väl bemötta kunder är viktigt i alla verksamheter och inom allt företagande, och genom vår svarstjänst får ditt företag tillgång till en växel som alltid arbetar för att göra dina kunder så nöjda som möjligt.

Phoenix Company loggo

Du betalar enbart för förfrågningar som blir kunder! Hur är det möjligt, inga fasta kostnader?

Nej! Så här fungerar det: När du har godkänt en av dina slutkunders förfrågan och tagit dig an uppdraget du fått genom oss i vårt system kommer vi debitera dig en förmedlingsavgift, oavsett hur stort eller omfattande uppdraget är för dig. Du betalar alltså oss enbart för de uppdrag vi genererar åt dig, som du godkänner och dessutom är det alltid till en standardavgift som du kan se, oavsett hur mycket du får ta betalt av din slutkund.

Vårt system räknar ut hur mycket du debiterar varje kund som vi har förmedlat till dig baserat på arbetstimmar, kostnad och ev. material. Detta hittar du sedan presenterat tydligt i vår portal där systemet låter dig se klart och tydligt vad resultatet är för dig som samarbetspartner med oss på Phoenix.  

Kontakta oss

SAMARBETSPARTNERS

Salesforce
PHX Elteknik

PHX Elteknik

Google
Zapier
Fortnox
Telenor
Clicksend
Facebook
Google
Fortnox
Microsoft
Easee
Rexel
Microsoft
Sweal
Easee
Google Ads
Fortnox
Mailjet
Salesforce
Google
Zapier
Google Ads
Rexel
svarstjänst

Vad innebär detta för dig och ditt företag

Engineering Teams - Techcloud X Webflow Template

Mindre stress för dig

Genom oss får du det tidskrävande arbetet med att svara på kundsamtal i tid och otid skött, där du kan välja när du har tid att höra av dig till kunden för samtal. Mer avlastning genom oss innebär mindre stress för dig, vilket gör att du kan ge dina kunder bättre service. Alla nöjda, alla glada, väldigt bra för dina affärer!

Marketing Teams - Techcloud X Webflow Template

Gladare kunder till dig

Människor vill oftast ha någon att prata med och därför blir de alltid gladare om de får höra en annan person svara dem när de ringer. Inga fler telefonköer, eller automatiska telefonväxlar, utan en riktig person som ger personlig service. Så får du gladare kunder, som gärna vill komma tillbaka till dig och ditt företag.

Design Teams - Techcloud X Webflow Template

Första kontakt

En svarstjänst med professionella telefonister sköter den första kundkontakten, så att du slipper avbrott i din administration och andra arbetsuppgifter. När dessa finns tillhands under ordinarie telefontider, gör det att din arbetsdag blir lättare att planera och underlättar för hela din verksamhet.

Redo att ta nästa steg och utveckla ditt företag?

<10.000
Förfrågningar

Till våra kunder och samarbetspartners sedan vi startade Phoenix

+50msek
Värde till våra kunder

Omsättning vi har genererat till nystartade och etablerade företag

+100
Landningssidor

Vi erbjuder landningssidor i hela Sverige och i alla branscher

<5000
Nöjda kunder

Vi ser till att hålla dina slutkunder nöjda med hjälp av våra tjänster