Leads by Phoenix

En tjänst som genererar nya kunder genom landningssidor Phoenix förvaltar. Betala endast för de förfrågningar som leder till affär!

Din allt-i-ett-plattform för säker tillväxt

Vi bygger landningssida från grunden och levererar en helt färdig och unik produkt, inte bara till dig som hyr av oss på Phoenix, utan till alla de potentiella kunder som är i behov av din tjänst. Med vår hjälp blir dagens digitala värld något som jobbar åt dig för att du ska få fler kunder och uppdrag till din verksamhet.

ROT & GRÖN TEKNIK

Hanterar kunder med ROT & Grön teknik

Engineering Teams - Techcloud X Webflow Template

1. Du bokar in uppdraget i systemet

Efter att du har bokat in kunden i systemet kommer det att skickas ut information kring ROT och grön teknik där kunden fyller in nödvändig information som du behöver inför fakturering.

Marketing Teams - Techcloud X Webflow Template

2. Kunden svarar med uppgifter till vårt system

Efter att kunden har fyllt i formuläret, kommer det att skickas in till systemet i kundprofilen med personuppgifter och fastighetsuppgifter samt om avdraget ska delas med någon i deras hushåll.

Design Teams - Techcloud X Webflow Template

ROT & Grön teknik

Om din kund vill dra nytta av avdragen från ROT eller grön teknik, kommer de automatiskt få ett formulär de fyller i efter att du bokat in uppdraget hos dem. Därefter får din kund fylla i sina personuppgifter och fastighetsuppgifter samt om avdraget ska delas med någon i deras hushåll.

Denna information finns tillgänglig för dig i vårt system för att underlätta inför fakturering.

Phoenix Company loggo

Du betalar enbart för förfrågningar som blir kunder! Hur är det möjligt, inga fasta kostnader?

Nej! Så här fungerar det: När du har godkänt en av dina slutkunders förfrågan och tagit dig an uppdraget du fått genom oss i vårt system kommer vi debitera dig en förmedlingsavgift, oavsett hur stort eller omfattande uppdraget är för dig. Du betalar alltså oss enbart för de uppdrag vi genererar åt dig, som du godkänner och dessutom är det alltid till en standardavgift som du kan se, oavsett hur mycket du får ta betalt av din slutkund.

Vårt system räknar ut hur mycket du debiterar varje kund som vi har förmedlat till dig baserat på arbetstimmar, kostnad och ev. material. Detta hittar du sedan presenterat tydligt i vår portal där systemet låter dig se klart och tydligt vad resultatet är för dig som samarbetspartner med oss på Phoenix.  

Kontakta oss

SAMARBETSPARTNERS

Salesforce
PHX Elteknik

PHX Elteknik

Google
Zapier
Fortnox
Telenor
Clicksend
Facebook
Google
Fortnox
Microsoft
Easee
Rexel
Microsoft
Sweal
Easee
Google Ads
Fortnox
Mailjet
Salesforce
Google
Zapier
Google Ads
Rexel
STATISTIK

Du får specifik och tydlig statistik

Engineering Teams - Techcloud X Webflow Template

Ta över lokala området i din bransch med Leads by Phoenix

Med vårt system får du tydligt se hur många möjliga slutkunder och planerade uppdrag som generas till dig av oss, för att du ska kunna planera ditt företags utveckling och dess tillväxt. Vi kan även skapa fler landningssidor i lokala orter för att generera ännu fler kunder till dig.

Våra tjänst förenklar, förtydligar och gör din kundhantering smidigare. Med smarta arbetsflöden & automationer kan du lägga mer tid på faktiska kunder och mindre tid på administration. Låt vårt system förenkla din vardag som företagare, så att du kan lägga ditt fokus på det syfte du startade ditt företag till att uppfylla.

Marketing Teams - Techcloud X Webflow Template

Alltid tillgång till historisk data

Du kan i vårt system se exakt hur mycket vår tjänst har genererat i intäkter till dig och ditt företag över tid & trenderna som indikerar utvecklingen av ditt företags intäkter genom oss.

Design Teams - Techcloud X Webflow Template

Tydlig statistik

Med vårt system får du tydligt se hur många möjliga slutkunder och planerade uppdrag som generas till dig av oss, för att du ska kunna planera ditt företags utveckling och dess tillväxt. Men även vad en kund har genererat i arbetstimmar, kostnader samt ev. material.

Allting för att göra det tydligt och påtagligt för dig med full insyn och översikt i hur våra tjänster hjälpt ditt företag att växa och samtidigt att automatiskt ta hand om dina kunder.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Koppla ihop, automatisera din landningssida eller hjälp med företaget?

Koppla ihop vårt system mot din Fortnox för att effektivera ekonomihanteringen av alla avslutade uppdrag. Vi bygger även säkra e-postmiljöer i Microsoft för dig och dina anställda med program som Teams, Word, Excel, Onedrive mm.

Automationer

Automationer

Skräddarsydda automationer som förenklar ditt företagande & ger dig möjlighet att automatisera ditt arbete i över 5 000 program

Integration

Integrationer

Så fort du gör något i vårt system blir det då tillgängligt för dig i alla andra system som du behöver det i tex Fortnox, Excel, Mailchimp och 5000 andra program

SEO

Microsoft 365

Få tillgång till hela Office paketet, med konfigurerad e-post genom Outlook, Microsoft Teams för online möten med dina anställda.

affärsutveckling

Affärsutveckling

Alla företag behöver utvecklas och förändras för att nå långsiktig framgång. Besluten är många och frågeställningarna ännu fler

marknads

Marknadsstrategi

Övergripande plan för hur företaget ska bearbeta marknaden. Den knyter an till företagets strategiska plan för att generera leads

digital marknadsföring

Digital marknadsföring

Vi bygger och förvaltar ditt varumärke med mål om att generera nya och behålla återkommande kunder med en eller flera utav våra tjänster

Redo att ta nästa steg och utveckla ditt företag?

<10.000
Förfrågningar

Till våra kunder och samarbetspartners sedan vi startade Phoenix

+50msek
Värde till våra kunder

Omsättning vi har genererat till nystartade och etablerade företag

+100
Landningssidor

Vi erbjuder landningssidor i hela Sverige och i alla branscher

<5000
Nöjda kunder

Vi ser till att hålla dina slutkunder nöjda med hjälp av våra tjänster