Redo att ta nästa steg och utveckla ditt företag?
Om Phoenix Company (PHX)

Vi är nästa generations affärsutvecklare

Hittar lösningar för dig och din verksamhet, som underlättar dina utmaningar med att driva eget företag.
Samarbete, lojalitet & pålitlighet

Pålitliga partner för din företagsresa

Vi på Phoenix förstår att marknaden och att driva ett företag kan vara en utmanande resa. Därför är det vår främsta prioritet att vara en stabil och pålitlig partner för alla våra kunder och företag vi samarbetar med. Hos oss kan du vara säker på att vi levererar vad vi lovar och att vi alltid agerar med lojalitet i våra samarbeten.

Tydlighet, ärlighet & transparens

En stabil partner du kan lita på

Vi på Phoenix värderar tydlighet, ärlighet och transparens som grundläggande principer för långsiktiga och framgångsrika samarbeten. Genom att ge dig tydlig information om våra erbjudanden, ärliga svar på dina frågor och fullständig öppenhet i våra samarbeten strävar vi efter att bygga en pålitlig och förtroendefull relation. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och väl informerad under hela vår gemensamma resa.

Vi som arbetar på Phoenix Company

Med passion och expertis arbetar vi tillsammans för att optimera ditt företags arbetsflöden och möjliggöra framgång genom innovation och effektivitet. Vår gemensamma målsättning är att föra ditt företag till nya höjder med våra tjänster och vår kreativitet. Tillsammans skapar vi framtidens lösningar för dagens utmaningar.

Christopher Bekil
VD
Andreas Sarker
System- & affärsutveckling
Oscar Ekwall
Försäljning
Daniat Sarker
Kundsupport & Backoffice
Joonas Leppänen
SEO & Content
Är du vår nästa medarbetare?
  hej@phx.se  

Vad vi har genererat till våra kunder & partners

99.9%

Kundnöjdhet

10T+

Leads genererad

+50M

Värde till kunder

500%

Tillväxtfas

Vår företagskultur & värderingar

Grunden i vår företagskultur är byggd på tydlighet, ärlighet och transparens. Dessa värderingar är kärnan i alla våra samarbeten och genomsyrar hur vi arbetar tillsammans med våra kunder och partners.

Kunden i fokus

Vi på Phoenix utvecklar inte bara våra tjänster med dig som kund i åtanke, utan också med dina kunders bästa i fokus. Genom att sätta både våra kunders och deras kunders behov i centrum!

Hållbarhet

Vi erbjuder hållbara lösningar och tjänster utan bindningstid för våra kunder. Genom ömsesidigt förtroende och långsiktiga relationer skapar vi framgångsrika samarbeten.

Ansvarsfull partner

Som en ansvarsfull partner strävar vi alltid efter att erbjuda dig och dina kunder bästa möjliga tjänster. Vi utvecklar inte bara våra lösningar med dig i åtanke, utan också med omsorg om dina kunders bästa.

Samarbeten

Samarbeten är hjärtat i vår verksamhet här på Phoenix Company. Vi tror starkt på kraften i att arbeta tillsammans, dela kunskap och dra nytta av varandras styrkor för att nå gemensamma mål.

Tillgänglighet

Vi ser till att vi har tydliga kommunikationskanaler och att våra kunder och samarbetspartners alltid kan lita på att vi är tillgängliga för att svara på frågor, ge support och adressera eventuella problem.

Vi är ett utvecklingsbolag med fokus på affärer!

För att nå långsiktig framgång behöver företag utvecklas och anpassa sig kontinuerligt. Besluten är många och kräver kreativa och innovativa lösningar. Vi på Phoenix hjälper företag att navigera genom förändringar och möjligheter för att nå sina mål. Med vår expertis är vi här för att stödja och guida företag på deras framgångsresa.

Redo att ta nästa steg och utveckla ditt företag?